Õnneliku lõpuga etendus kergitas viljandlased tabeliliidriks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korraliku eduseisu maha mänginud Viljandi käsipallimeeskond suutis kolmapäeval meistriliiga kohtumise viimastel sekunditel Ott Variku teenitud ja Kristo Järve realiseeritud karistusviskest 29:28 alistada valitseva Eesti meistri.

Kolmapäeval Viljandis peetud Eesti meistrivõistluste põhiturniiri neljandas voorus kohtunud Viljandi HC ja Põlva Serviti täitsid spordihoone põnevusega. Suure osa viljandlaste juhtimisel kulgenud vastasseisu avapoolaeg andis võõrustajatele 19:13 edu. Teise poolaaja esimeste minutitega vahe kaheksa väravani kasvatanud kodumeeskond loovutas tasapisi Serviti survel initsiatiivi ja eduseisu ning viimaseks mänguminutiks oli tablool 28:28 viik.

Kohtumise viimastel sekunditel Serviti väravaesisele viskele mängitud Ott Varik teenis seal karistusviske, mille Kristo Järve stoilise rahuga Eston Varuskit ignoreerides realiseeris.

29:28 võiduga kerkis Viljandi HC nelja võiduga meistriliiga liidriks.

Viljandi meeskonna suurimad väravaviskajad olid kolmapäeval Kristo Voika ja Ott Varik seitsme ning Kristo Järve viie tabamusega.

Juba laupäeval peab Viljandi meeskond Tallinnas Eesti karikavõistluste kohtumist esiliigasse kuuluva Oskariga. Tuleval nädala on meeskond juba Kehras meistriliigas vastamisi HC Kehra / Horizon Pulp&Paper võistkonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles