Vaba aja messil tuuakse saali ka mootorrattad

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi Racing Team toob vaba aja messile mootorrataste väljapaneku. Lisaks kohalikule motoklubile tutvustab aja sisustamise võimalusi 19 valla asutust. Foto on tehtud mullusel Karksi Racing Teami vaba raja päeval.
Karksi Racing Team toob vaba aja messile mootorrataste väljapaneku. Lisaks kohalikule motoklubile tutvustab aja sisustamise võimalusi 19 valla asutust. Foto on tehtud mullusel Karksi Racing Teami vaba raja päeval. Foto: Marnek Tugevus

Mõeldes eelseisvale hooajale, korraldab Karksi-Nuia kultuurikeskus laupäeval vaba aja messi, mille 20 väljapanekut annavad aimu kõigest sellest, mida piirkonnas on võimalik vabal ajal teha.

Karksi-Nuia kultuurikeskuse juhataja Kai Kannistu märkis, et messil saavad vallarahvas ja ümbruskonnas elavad inimesed teada plaanidest ja võimalustest. Laupäeval kell 14 algav mess kestab neli tundi ja selle lõpul astub lavale ansambel Folksell. 

20 väljapanekut 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles