Viljandi haigla kliinikute senised juhid jätkavad tööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambulatoorse ravi ja diagnostika kliiniku ülemarstina jäktab tööd Mati Kallas.
Ambulatoorse ravi ja diagnostika kliiniku ülemarstina jäktab tööd Mati Kallas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi haigla kliinikute ülemarstide konkursil osutusid valituiks senised juhid: ambulatoorse ravi ja diagnostika kliiniku ülemarst Mati Kallas, kirurgiakliiniku ülemarst Andres Tiit, sisekliiniku ülemarst Anne Mähar ja psühhiaatriakliiniku ülemarst Andrus Tikerpe.

Kliinikute ülemarstide konkurss kuulutati välja augustis, põhjuseks seniste juhtide kolmeaastaste tähtajaliste töölepingute lõppemine septembrikuuga. Homsest alustavad ülemarstid tööd tähtajatute töölepingutega.

Ülemarstide konkursil osales seitse kandidaati, kes kõik vastasid nõuetele. «Senistel ülemarstidel oli konkreetne ja realistlik nägemus oma kliiniku tulevikust,» põhjendas valikut haigla personaliteenistuse juht Piret Sults.

Ülemarsti peamised ülesanded on kliiniku arendamine, juhtimine ja töö korraldamine ning patsientidele kvaliteetse ravi ja sõbraliku teeninduse tagamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles