Käsipallimeeskond võõrustab täna Servitit

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna kell 19 kohtuvad Viljandi spordihoones Eesti käsipalli meistrivõistluste meistriliigas Viljandi HC ja Põlva Serviti.
Täna kell 19 kohtuvad Viljandi spordihoones Eesti käsipalli meistrivõistluste meistriliigas Viljandi HC ja Põlva Serviti. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna kell 19 kohtuvad Viljandi spordihoones Eesti käsipalli meistrivõistluste meistriliigas Viljandi HC ja Põlva Serviti. Mõlemale meeskonnale on see kodustel tiitlivõistlustel neljas mäng ning mõlemal on varasemast kirjas kolm võitu.

Koduse liiga esimesele omavahelisele kohtumisele lähevad konkurendid sarnases seisus, sest mõlemad pidasid nädalavahetusel kaks matši Balti liigas. Viljandi meeskonna juhendaja Marko Koksi sõnul oli pühapäevase mängu järel mõnes mehes tunda väsimust, kuid nüüd on olnud paar päeva taastumiseks. «Tänu eurosarjale algas Serviti hooaeg varem ja mingil hetkel peab neil tekkima vormilangus. Selles osas võiks meil teatud eelis olla, aga arvan, et meeskonnad on enam-vähem samas seisus.»

Foto: Marko Saarm / Sakala

Koksi arvates on mõlemad võistkonnad astunud kahe hooaja vahel mängukvaliteedis sammu edasi. «Nagu Serviti on meiegi koosseis muutunud ühtlasemaks ja see võimaldab kiiremat mängutempot,» arutles Marko Koks. Ees ootavas vastasseisus on tema sõnul tähtsal kohal kaitsemäng.

Põlva Serviti juhendaja Kalmer Musting kõneles, et tema mängijaid vaevavad vigastused. «Kristjan Muuga pidi seetõttu pühapäevase Balti liiga kohtumise pooleli jätma, samuti on Hendrik Varul teadmata ajaks rivist väljas. Lisaks sellele pole ma leidnud meeste vahel õiget rotatsiooni ja näiteks praegu oleme olnud raskustes sellega, millal Aizatullovit kasutada,» selgitas Musting.

Foto: Tairo Lutter

Serviti juhendaja sõnul on eelseisvas kohtumises mõlemal meeskonnal võrdsed võimalused. «Viljandil on juurde tulnud Voika, meil puudub keskkaitses oluline lüli,» sõnas Musting. Ka tema sõnul saavad kolmapäeva õhtul peetavas mängus määravaks kaitsetegevus ja kiirrünnak. «Positsioonirünnakul oleme võrdsed.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles