Tulevik kaotas kodus Florale

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Viljandis peetud Eesti jalgpalli meistrivõistluste Premium-liiga kohtumises näitas Viljandi Tulevik tabeli liidrile, Tallinna FC Florale hambaid, ent sai taas ise pureda. Kohtumise ainsa värava lõid külalised kümnendal mänguminutil.

Flora on tänavusel hooajal olnud Tulevikule kõige ebamugavam vastane. Kolm eelmist omavahelist kohtumist kaotas Viljandi esindus koguskooriga 1:11 ning tal polnud neis erilisi võimalusi, eneseusku ega lootust.

Ka seekord kinkis Tulevik initsiatiivi juba avaminutil Florale, otsustades mängida ilma pallita ja suure osa ajast kandadel. Külalised said oma tahtmise ruttu nagu haaremi uksest sisse astunud sultan: kümnendal minutil leidis paremalt äärelt söödetud pall penaltipunkti juures täiesti katmata Rauno Sappineni ja tollel polnudki seda kuhugi mujale panna kui väravasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles