Elroni oktoobrikuu kangelased on kaitseväelased ja ajateenijad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni palvel ei avalda Sakala fotot täissoditud rongist. Ettevõtte kommunikatsioonijuhi hinnangul on sodijate eesmärk saada oma tööle suur tähelepanu ning seetõttu teeb Elron enda poolt kõik, et soditud vagunid võimalikult vähe avalikkuse ette jõuaksid.
Elroni palvel ei avalda Sakala fotot täissoditud rongist. Ettevõtte kommunikatsioonijuhi hinnangul on sodijate eesmärk saada oma tööle suur tähelepanu ning seetõttu teeb Elron enda poolt kõik, et soditud vagunid võimalikult vähe avalikkuse ette jõuaksid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti reisirongiliiklust korraldav Elron pakub sel aastal Eesti elu edendajatele poole soodsamat sõiduvõimalust ja oktoobri esimesel poolel on see kaitseväelastel ja ajateenijatel.

«Elron tänab Eesti elu edendajaid, pakkudes neile võimalust kahe nädala jooksul rongisõitu vaid poole pileti hinna eest nautida,» ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik. «Oktoobrikuu kangelased, kellele on 5.–18. oktoobrini rongisõit ükskõik millisel marsruudil terves Eestis poole hinnaga, valisime tegevväelased ja ajateenijad.»

Kaitseväelased ja ajateenijad saavad Mai Vahtriku sõnul poole hinnaga sõita, kui esitavad piletikontrolörile kaadrikaitseväelase tunnistuse või ajateenija linnaloa koos isikut tõendava dokumendiga. Sooduspiletit saab osta ainult rongist ning soodustused ei summeeru, kuid Elroni kuu kangelase tavaklassi pilet kehtib vabade kohtade olemasolu korral ka esimeses klassis.

Veebruaris olid kuu kangelased õpetajad, märtsis kaitseliitlased ja naiskodukaitsjad, aprillis meditsiinitöötajad, mais «Teeme ära!» talgulised, juunis päästeameti töötajad ja vabatahtlikud päästjad, juulis lasterikaste perede liikmed, augustis politsei- ja piirivalveameti töötajad ning abipolitseinikud ja septembris lastelastega koos sõitvad vanavanemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles