Autod sõitsid mõnetunnise vahega teelt välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõlema auto ninad olid pärast õnnetust lömmis. Volkswageni esiots nägi välja selline.
Mõlema auto ninad olid pärast õnnetust lömmis. Volkswageni esiots nägi välja selline. Foto: Politsei

Laupäeva õhtul ja pühapäeva öösel juhtus väikse vahega kaks liiklusõnnetust: kui ühel juhul jäi joobes juhile pärast kurvi ette puu, siis teisel juhul paiskus sirgel teel juhitavuse kaotanud auto teedevahelisel alal külili.  

Laupäeval kell 22.20 juhtus liiklusõnnetus Kõpu vallas Seruküla tee 1,3. kilomeetril. Esialgsetel andmetel kaotas sõiduautot Volkswagen juhtinud 33-aastane mees vasakkurvis sõiduki üle kontrolli ja sõitis paremale poole teelt välja vastu puud.

Kiirabi toimetas kõrval­istmel viibinud 20-aastase kaassõitja haiglasse kontrolli, kust ta peagi kodusele ravile lubati. Juhile anti esmaabi kohapeal. Politsei selgitas, et sõiduki juht oli joobes, ta kõrvaldati roolist ja tema suhtes alustati kriminaalmenetlust. Sündmuskohal oli sõidutee kruuskattega ja kuiv ning sõiduki rehvid vastasid nõuetele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles