Spordikooli naiskond teenis finaalturniiril kolmanda koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli võrkpallinaiskond lõpetas Eesti karikavõistlused kolmanda kohaga.
Viljandi spordikooli võrkpallinaiskond lõpetas Eesti karikavõistlused kolmanda kohaga. Foto: volley.ee

Pühapäeval lõppes Tartus hooaja esimene noorte tiitlivõistlus, millel Eesti karikavõitja selgitasid U-20 neiud. Põnevalt kulgenud turniiril sai esikoha Kohila Võrkpalliklubi, kellele järgnesid Võru ja Viljandi spordikooli esindus.

Enne pühapäeval peetud viimast vooru oli nii Võru spordikoolil kui Kohila võrkpalliklubil kirjas kolm võitu ja üheksa punkti. Et Kohila neiud võitsid viimase mängu ja Võru pidi kaotusega leppima, said nelja võidupunktiga kuldmedali Kohila neiud.

Kõik teise kuni neljanda koha saanud võistkonnad kogusid kolm võitu. Seega said medalite jagamisel määravaks teenitud punktid. Kolmest nimetatud võistkonnast oli suurim saak Võru esindusel, kes pälvis 10 punktiga hõbemedali. Viljandi võistkond tuli kaheksa punktiga pronksmedalile. Vaid ühe punkti vähem kogunud Premium 7 / Salva Tartu esimene leppis seekord neljanda kohaga.

Selver Tallinn Audentese esimene tuli ühe võidu ja viie punktiga viiendaks ning Tartu SS Kalev ühe võidu ja kolme punktiga kuuendaks. Turniiri parimad mängijad olid Kertu Laak Kohilast, Heleene Hollas Võrust, Renate Pikk Viljandist ja Liisa Soomets Premium 7 / Salva Tartust.

Möödunud aastal sai sama vanuseklassi neidude Eesti karikavõistlustel esikoha Võru Spordikool. Viljandi Spordikool oli teine ja Kohila Võrkpalliklubi kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles