Leedust võidu toonud mehed kaotasid kodus tiitlikaitsjale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC pidas pühapäeval Balti liigas ooma esimese mängu kodusaalis, paraku lõppes see neile alla jäämisega Minski SKA meeskonnale.
Viljandi HC pidas pühapäeval Balti liigas ooma esimese mängu kodusaalis, paraku lõppes see neile alla jäämisega Minski SKA meeskonnale. Foto: Marko Saarm

Kui laupäeval üllatasid HC Kehra / Horizon Pulp&Paper ja Viljandi HC käsipalli Balti liigas meeldivate võitudega, siis pühapäev kolmele Eesti klubile tabelisse punkte juurde ei andnud. Valusaima kaotuse sai Põlva Serviti, jäädes Riihimäe Cocksile alla minimaalse vahega. Kehra kaotas Klaipedas kohalikule Dragunasele 24:33 ja Viljandi kodusaalis 22:28 Minski SKA-le.

A-alagrupis, kuhu kuulub ka Viljandi HC, on viiel klubil võrdselt kaks punkti. Laupäeval tiitlikaitsja Minski SKA üle suurepärase võidu saanud HC Kehra / Horizon Pulp&Paper reisilt Leetu sama edukalt ei naase. Klaipeda Dragunas oli selgelt värskem ja Kehra ainus eduseis kogu mängu jooksul oli 3:2. Leedu meister sai hooaja avavõidu tulemusega 33:24 (18:10). Päev varem oli Viljandi HC suutnud Klaipedas pärast 13:15 kaotatud avapoolaega Dragunase 27:25 alistada.

Pühapäeval õhtul Viljandissse sõitnud viimase kolme aasta Balti liiga meister SKA oli pärast laupäevast kaotust Kehrale revanšihimuline. Võõrustajad ei pääsenud koduväljakul kordagi juhtima ja kaotasid 22:28 (11:14). Viljandlastsest viskasid kodupubliku ees väravaid Kristo Voika, Robert Lõpp ja Ott Varik viis, Mikk Varik ja Karl Toom kaksning Sten Maasalu, Marko Kohv ja Karl Roosna ühe.

A-alagrupi tabeliseis on avanädalavahetuse järel ülimalt põnev: Kehral, Viljandil, Minski meeskonnal, Dragunasel ja HK Ogre/Miandumil on kõigil kaks punkti ning Riia Celtnieks jätkab punktita, ent mõlemal Läti klubil on peetud vaid üks kohtumine.

B-alagrupis on pilt hoopis teistsugune: Cocks, Kaunase Granitas ja Dobele Tenax alustasid kahe võidu ja nelja punktiga, samal ajal kui Serviti, Bresti HC Meškov ja Minski HC Vitjaz on nulli peal.

Järgmised Balti liiga mängud on 14. ja 15. novembril. Viljandi HC peab siis ühe kohtumise: 15. novembril mängib ta võõrsil HC Kehraga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles