Tulevik kinkis oma aastapäeval noormängijatele helkuri

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi jalgpalliklubi Tulevik esindusmeeskonnas pallivad mängijad jagavad klubi jalgpallikooli noortele helkureid.
Viljandi jalgpalliklubi Tulevik esindusmeeskonnas pallivad mängijad jagavad klubi jalgpallikooli noortele helkureid. Foto: jktulevik.ee

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik tähistab sel nädalal sünnipäeva ning kolmapäevast alates on klubi esindusmeeskonnas pallivad mängijad jaganud klubi jalgpallikooli noortele mängijatele helkureid.

103. aastapäeva tähistava jalgpalliklubi presidendi Raiko Mutle sõnul tekkis idee juba mullu, kuid teostuseni jõuti tänavu. «Tuleviku jalgpalliklubi hoolib oma lastest,» kinnitas klubi president ning lisas, et helkureid jagati ligi 120 noorele jalgpallurile.

Jalgpalliklubi tegevjuht Rain Tölpus lisas, et ees on ootamas pimedad õhtud ja helkurid on noormängijatele trenni ja koju minnes vajalikud.

Helkurite jagamises lõid kaasa esindusmeeskonna mängijad Sakari Tukiainen, Gerdo Juhkam, Karl Ivar Maar, Martin Allik, Rait Oja ja Martin Kase.

Nii Mutle kui Tölpus kinnitavad, et samasugused ettevõtmised jätkuvad, sest noorte heaolu ja turvalisus ei saa olla ühekordne projekt.

Viljandi jalgpalliklubi aastapäeva nädal kulmineerub laupäeval Premium-liiga 31. vooru kohtumisega Viljandi linnastaadionil, kus kell 14 võõrustatakse Tallinna FC Florat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles