Sügis toob ratturid rassima maalilistele Viljandi nõlvadele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval tuleb Viljandis Eesti ratturite sügiskrossisarja kuuluv võistlus, millel lähevad ühtlasi jagamisele Viljandimaa meistrivõistluste medalid.
Laupäeval tuleb Viljandis Eesti ratturite sügiskrossisarja kuuluv võistlus, millel lähevad ühtlasi jagamisele Viljandimaa meistrivõistluste medalid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Homme selguvad Viljandi Peetrimõisa ja Uueveski linnaosa lahutava oru nõlvadel Viljandimaa rattakrossi meistrid ning võistlema on oodata suurt osa Eesti paremikust.

Jalgratturite liidu sügiskrossisarja neljanda etapina peetava mõõduvõtu stardipaik on Viljandis Kastani tänava lõpus, kust sama võistlus on alanud mitmel varasemalgi sügisel. Tänavu on korraldajatel osalejatele pakkuda aga mõnevõrra muudetud võistlustrassi, mis on ühtlasi pealtvaatajatele senisest paremini jälgitav.

«Kohalikud elanikud on seal tublisti võsa maha võtnud ja see on loonud uusi võimalusi meilegi,» rääkis Viljandi rattaklubi liige ja üks võistluspäeva korraldajaid Kristjan Kivistik, kelle sõnul on võistlustrassid uuenenud ligemale 30 protsendi ulatuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles