Euroopat otsivad noored lennutasid ketast

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortekeskuse hoovis võttis Andrea Laos (viskel) elus esimest korda kettagolfi mänguvahendi kätte ja saatis korvi poole. Ketas lendas korvi.
Noortekeskuse hoovis võttis Andrea Laos (viskel) elus esimest korda kettagolfi mänguvahendi kätte ja saatis korvi poole. Ketas lendas korvi. Foto: Marko Saarm / Sakala

Euroopa orienteerumismängu korraldajad olid eile Viljandi raamatukogus väga üllatunud, kui tavalise poolesaja õpilase asemel tuli mööda linna rändama ja ülesandeid lahendama 199 noort.

«Kõigi jaoks oli see suur üllatus, et nii palju tuldi. Täiesti fantastiline,» sõnas võistluse korraldaja, maavalitsuse majandusarengu peaspetsialist Jane Lumiste.

Igal sügisel korraldab Euroopa Liidu tegemisi tutvustav Europe Directi Viljandimaa teabekeskus V–IX klasside õpilastele orienteerumismängu «Viljandimaa Euroopas», mis saab alguse ja lõpeb raamatukogus. Vahepeal otsivad nelja- või viieliikmelised võistkonnad linnas kontrollpunkte ja lahendavad seal ülesandeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles