Pidulikult avatud lasteaiast ootab suurem osa remonti

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Mängupesa A-tiiva (üleval) rühmades kobrutab põrandal linoleum ja nii mõnigi aken on jäädavalt kinni kruvitud, siis B-tiiva (all) esimese korruse ruumid said suvise remondi järel kena ja värske ilme.
Kui Mängupesa A-tiiva (üleval) rühmades kobrutab põrandal linoleum ja nii mõnigi aken on jäädavalt kinni kruvitud, siis B-tiiva (all) esimese korruse ruumid said suvise remondi järel kena ja värske ilme. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuigi eile avati Mängupesa lasteaias renoveeritud B-korpuse alumine osa ja uus Vahtraninade rühm, siis ülejäänu, veidi rohkem kui kolmveerand majast on endiselt nutuses seisus.

Lasteaia juhataja Maiki Vanahans rääkis, et ümberehituse ja remondiga sai korda veidi alla veerandi lasteaia ruumidest ja ühtlasi kaotati söökla.

Uue välimuse said koridor, kolm rühma ja sealsed abiruumid. Samuti said rühmad suuremaks söökla arvelt. Igas rühmas on nüüd kööginurk, kus lapsed sööma hakkavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles