Noored maadlejad avasid sügishooaja Suure-Jaanis

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Talts (punases) võitis Suure-Jaanis peetud noorte võistlussarja «Nublust Nabiks» etapil kaalus alla 26 kg esikoha.
Rene Talts (punases) võitis Suure-Jaanis peetud noorte võistlussarja «Nublust Nabiks» etapil kaalus alla 26 kg esikoha. Foto: Valdeko Kalma

Noorte maadlejate sügishooaja avavõistlus, sarja «Nublust Nabiks» kolmas etapp sai teoks Suure-Jaani kooli võimlas ning sellel osales 99 poissi ja tüdrukut Eestist ja Lätist. Viljandi spordikooli õpilaste saagiks jäi kaks esimest, kuus teist ja viis kolmandat kohta.

Kuue osalejaga kehakaalus alla 26 kg teenisid Viljandi poisid kolmikvõidu.

Rene Talts alustas seljavõiduga järvamaalase Aksel Kuke üle ja jõudis poolfinaali. Seal läks ta kokku treeningukaaslase Keiro Asuga. Viimati nimetatu oli enne seda ülekaalukalt alistanud Kohtla-Järve maadleja Ilja Ussakini. Omadevaheline poolfinaalkohtumine oli tasavägine ja punktirohke. Matši alustas kindlamini Keiro Asu, teises pooles tegutses aga otsustavamalt Rene Talts ja teenis raske 14:13 võidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles