Mehed alustavad Balti liigat

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC meeskond on Eesti käsipalli meistrivõistlustel võitnud kõik kolm seni peetud kohtumist. Eeloleval nädalavahetusel alustab ta Balti liiga turniiri ning kahest vastasseisust üks on pühapäeval õhtul Viljandi spordihoones. Pildil on palliga Viljandi HC noor mängumees Karl Toom, kelle kontole jäi teisipäeval peetud kohtumises seitse väravat.
Viljandi HC meeskond on Eesti käsipalli meistrivõistlustel võitnud kõik kolm seni peetud kohtumist. Eeloleval nädalavahetusel alustab ta Balti liiga turniiri ning kahest vastasseisust üks on pühapäeval õhtul Viljandi spordihoones. Pildil on palliga Viljandi HC noor mängumees Karl Toom, kelle kontole jäi teisipäeval peetud kohtumises seitse väravat. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kahe Eesti käsipalli meistrivõistlustelt korjatud ülisuure võiduga sai Viljandi HC meeskonna lustipidu selleks korraks otsa. Nüüd ootab puremist kolm kõva pähklit: mängud Leedu, Valgevene ja Eesti liiga ladvikusse kuuluvate vastastega.

Nädala eest Tapal Virumaa meeskonna 41:26 ja teisipäeval Arukülas sealse konkurendi 46:25 alistanud ning vastased väravasajuga pahviks löönud viljandlased jätkavad koduseid tiitlivõistlusi täisedu kolme võiduga. Hooaja avakohtumises rõõmustasid nad kodupublikut võiduga HC Viimsi üle.

Arvud kõnelevad selgelt, et Tapal ja Arukülas viljandlased korralikku vastuhakku ei kohanud. Sellest hoolimata leidis Viljandi HC treener Marko Koks, et mõlemal mängul oli tähtis koht ees ootavateks rasketeks vastasseisudeks valmistumisel. Eelkõige pidas ta silmas paari nädala pärast asetleidvat eurosarja kohtumist, aga kindlasti lisasid need mängud enesekindlust ka laupäeval algava Balti liiga tarvis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles