Suur torutöö lõppes uue auto ostmisega

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Veevärgi juhil Toomas Porrol (vasakult), projektijuhil Ranno Mellisel ja keskkonnainvesteeringute keskuse juhil Veiko Kaufmannil oli eile põhjust uue auto taustal naeratada, sest pikk ja kallis töö sai valmis. Paremal on näha auto, mis puhastas linnas suuri torusid viimase kümne aasta jooksul.
Viljandi Veevärgi juhil Toomas Porrol (vasakult), projektijuhil Ranno Mellisel ja keskkonnainvesteeringute keskuse juhil Veiko Kaufmannil oli eile põhjust uue auto taustal naeratada, sest pikk ja kallis töö sai valmis. Paremal on näha auto, mis puhastas linnas suuri torusid viimase kümne aasta jooksul. Foto: Marko Saarm / Sakala

Otse enne hansapäevi panid töömehed Viljandi vanalinnas maha viimased lapid uut asfalti ning linlaste silmis said suured torutööd sellega ajalooks. Viljandi Veevärk tähistas nende lõppu alles sel nädalal ning seda uue ja kalli auto saabumisega.

Veefirmale ei tähendanud kaks aastat kestnud ja üle kahe miljoni euro maksma läinud ettevõtmine ainult vanalinna tänavate alla uute torude panemist. Selle töö käigus vahetati välja kõik linna tuletõrjehüdrandid, rajati Männimäele reoveepumpla, ehitati reoveepuhastusjaama uus settesõlm ning osteti lõpuks torude ja kaevude puhastamiseks uus auto.

Kogu selle töö sidus omavahel kokku raha – peaaegu 85 protsenti sellest tuli keskkonnainvesteeringute keskuse (KIK) kaudu Euroopa Liidu rahakotist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles