Keskerakonna esimeest kahtlustatakse suures altkäemaksu võtmises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast seda, kui Keskerakonna liider ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar oli peaaegu kogu päeva veetnud kaitsepolitseinikega Hundisilma talu peamajas, toodi ta välja ja viidi abihoonesse. Savisaar oli rõõmsas tujus ja lehvitas ajakirjanikele.
Pärast seda, kui Keskerakonna liider ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar oli peaaegu kogu päeva veetnud kaitsepolitseinikega Hundisilma talu peamajas, toodi ta välja ja viidi abihoonesse. Savisaar oli rõõmsas tujus ja lehvitas ajakirjanikele. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Kaitsepolitseinikud otsisid eile läbi Tallinna linnavalitsuse kabinette ja Eesti ühe mõjukaima poliitiku, Keskerakonna juhi ja Tallinna linnapea Edgar Savisaare kodutalu Hundisilmal kahtluse tõttu, et ta on võtnud ettevõtjatelt paarsada tuhat eurot altkäemaksu.

Kaitsepolitsei ja kiirabiautod seisid eile kogu päeva Lääne-Virumaa ja Harjumaa piiril asuva Hundisilma väravas, sest kaitsepolitseinikud otsisid maja läbi ja kuriteokahtlustuse saanud Edgar Savisaart kavatseti üle kuulata. See, kas Edgar Savisaar oli kogu päeva oma kodutalus või viidi ta vahepeal sealt ära ning millise tulemuse andis tema ülekuulamine, polnud eile õhtuks avalikkusele teada.

Päev algas suurettevõtja kinnipidamisega

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles