Pikka aega Liibüas töötanud suursaadik ei usu põgenikelaine kiiret kahanemist

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgevene Vabriigi suursaadik Eestis Anatoly Stepus leiab, et kahe rahva suhted võiksid hoopis tihedamad olla ja eestlased ei peaks elama mitmekümne aasta taguse ettekujutusega nende maast.
Valgevene Vabriigi suursaadik Eestis Anatoly Stepus leiab, et kahe rahva suhted võiksid hoopis tihedamad olla ja eestlased ei peaks elama mitmekümne aasta taguse ettekujutusega nende maast. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tuntud Valgevene kunstniku Pavel Tatarnikau illustratsioonide näituse avamisel Kondase keskuses läinud kolmapäeval osales Valgevene Vabariigi suursaadik Eestis Anatoly Stepus, kes veetis Viljandis terve päeva.

Anatoly Stepus, meil on üsna hall ja vihmane ilm. Valgevenes on vist veel soe ja päike paistab.

Suvist soojust enam ei ole. See suvi oli Valgevenes eriti kuum, temperatuur tõusis 35–37 kraadini. Kahjuks pole meil ka merd, kust jahutust leida, nii me otsisimegi varju metsas, järvede ja jõgede ääres. Praegu on Valgevenes kuldne sügis ja päris mõnus olla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles