Tulevik korjas kaks kuiva kaotust juurde

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond ei suutnud möödunud nädalal peetud kahes kohtumises väravaid lüüa, ehkki tekitas endale piisavalt võimalusi. Reedel Pärnus asetleidnud kohtumisel jäi võõrustaja embuses pildile suvel FC Florast Tuleviku ründeliini tugevdama toodud Sakari Ilmari Tukiainen.
Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond ei suutnud möödunud nädalal peetud kahes kohtumises väravaid lüüa, ehkki tekitas endale piisavalt võimalusi. Reedel Pärnus asetleidnud kohtumisel jäi võõrustaja embuses pildile suvel FC Florast Tuleviku ründeliini tugevdama toodud Sakari Ilmari Tukiainen. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Läinud nädalal kohtus Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond Eesti meistrivõistluste Premium-liigas võõrsil Narva ja Pärnuga ning pidi hoolimata paljulubavast mängupildist ja arvukatest väravavõimalustest mõlemal korral tunnistama kuiva kaotust.

Pärast ülemöödunud reedel teenitud dramaatilist võitu Tartu Tammeka üle oli Tulevik teisipäeval Narvas kohaliku Transi vastu tahtmist täis ja suutis mõneti üllatuslikult kohtumise avapooltundi koguni valitseda. Väljamängitud väravavõimalused läksid aga ükshaaval vett vedama.

Enne vaheaega õige mängujoonise ja -tempo leidnud Trans võttis kontrolli kohtumise üle täielikult endale viimasel pooltunnil. Tuleviku palluritel asendusid entusiasm ja enesekindlus väsimusega, nagu see tiheda mängugraafikuga perioodil professionaalide ja amatööride vahelises mõõduvõtus peakski olema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles