Öine bussijuht hakkas ka DJ-ks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesi Ugalasse peole ja linna tagasi sõidutanud bussijuht sai paljude peoliste suureks lemmikuks, keda pildistati ja hiljem Facebooki vahendusel tänati.
Inimesi Ugalasse peole ja linna tagasi sõidutanud bussijuht sai paljude peoliste suureks lemmikuks, keda pildistati ja hiljem Facebooki vahendusel tänati. Foto: Facebook

Ugala hooaja avapeol tõusis nii korraldajate kui paljude osalejate silmis üheks tähelepanuväärsemaks tegelaseks Atko Liinide bussijuht, kes kella üheksast õhtul kuni neljani hommikul inimesi linna ja peokoha vahet sõidutas.

Kui esimesed paar sõitu linnast Ugala uue teatrimaja juurde olid seljataga, otsustas bussijuht Ugala korraldusjuhi Heigo Tederini jõudnud info kohaselt ka ise bussis diskot tegema hakata. „Tal olid igaks sõiduks uued lood valitud ning kui mõnda kurvi hakati jõudma, keeras diskor-bussijuht heli vaiksemaks ja teadvustas, et nüüd on näiteks Kantreküla kurv.”

Tederi sõnul pidi bussijuht kogu öö hakkama saama tavatult suure sõitjate hulgaga: buss oli enamiku ajast puupüsti inimesi täis. „Kui me pidu kavandama hakkasime, tahtsime ühtlasi propageerida ühistransporti ja näidata, et meie juurde saab ka liinibussiga,” rääkis ta. „Aga me ei uskunud, et inimesed selle nii hästi vastu võtavad.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles