Sepa tänavale tuleb inimesi aina juurde

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sepa tänava pikniku peakorraldaja Gea Melin võis pühapäeval kella poole ühe ajal rahuliku südamega kinnitada, et esimene vanalinna piknik on täitnud eesmärgi: inimesi on rohkesti ja nende tuju on hea.

„Kõik on helge. Päike paistab, rahvast on laudade taga väga palju,” rääkis Melin rõõmsalt. „Oma DJ-setti lõpetab just Iñaki (kultuuriakadeemia juht Iñaki Sandoval Campillo – toimetus) ja vinüülid pakkis lahti Gregor Taul (Kondase keskuse kuraator – toimetus).”

Muusikat valib pikniku ajal mitu Viljandis tuntud inimest. Esimesena tegi seda linnavalitsuse pressiesindaja Johan-Kristjan Konovalov, kes avaldas suurt heameelt, et selline piknik on korraldatud. „Tõesti suur rõõm on näha, et omad inimesed kohale tulevad. Just saabus üks seltskond, kes hakkas tähistama lapse sünnipäeva. Lapsi on üldse väga palju ja see on tore.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles