Luule Komissarov tõmbas Ugala peo käima

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luule Komissarov astus plaadimasina taha ning publik pani fotoaparaadid, videokaamerad ja pildistavad nutitelefonid tööle.
Luule Komissarov astus plaadimasina taha ning publik pani fotoaparaadid, videokaamerad ja pildistavad nutitelefonid tööle. Foto: Juhan-Mart Salumäe

Kui Ugala raudvara Luule Komissarov diskoripulti astus ning sealt 1970. ja 1980. aastatest pärinevat muusikat mängima hakkas, läks pidu Ugala vastses black box'is hooga käima.

Tantsuplats täitus kohe inimestega ning kohalolijad tunnistasid, et nad pole varem näinudki, et üks pidu võib Eestis nii ruttu tuurid üles saada. Koos Ugala korraldusjuhi Heigo Tederiga plaadimasina taha astunud Luule Komissarov tõmbas ka suure hulga fotograafide tähelepanu ning juba paar minutit pärast tema lavale ilmumist jõudsid esimesed fotod peoliste Facebooki kontodele.

Ugala pidutses ööl vastu pühapäeva, et tähistada oma uue hooaja algust ja ajutise teatrimaja valmimist. Näitlejad ja diskorid mängisid muusikat kella neljani öösel ning kesklinna ja Ugala Pargi tänaval asuva black box'i vahel olid käima pandud eribussid, mis inimesi peole ja koju sõidutasid.

Ugala uus maja oli peolisi täis juba üsna peo algul, kuid ruumi jätkus ka uutele saabujatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles