Viljandi on täis pisikesi turge

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna on tänavaturge ja pisikesi kodukohvikuid kolmandiku võrra rohkem kui mullu, kui Kondase keskuse kuraator Gregor Taul korraldas linnas esimese tänavaturgude päeva.

Kõige vilkam kauplemine käis ennelõunal Reinu teel vastses Sahtli taaskasutuskeskuse kaupluses ning turu vastas õunaaias, kus oli end sisse seadnud vanakraamiturg. Külastajate vähesuse üle ei saanud kurta ka raekoja kõrval avatud kohvik, kus pakuti töötavate inimeste valmistatud toite ja mille kogu tuluga toetatakse kahte tudengit.

„Olen rahul,” tunnistas Sahtli juhataja Eve Kavak pool tundi pärast poe avamist. Uue kaupluse eest läbi mineva Reinu tee üks äär oli tihedalt autosid täis pargitud ning inimesi tuli üha juurde. Põhjus, miks tänane päev Sahtlis sedavõrd edukaks kujunes, peitus selles, et kõik rõivad ja jalatsid maksid seal vaid 10 senti ning osa kaupa anti ära täiesti tasuta. Eriti rõõmustas see lapsi, sest tasuta kauba seas oli hulgaliselt mänguasju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles