Viljandis avatakse täna 28 koduturgu ja -kohvikut

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene tänavaturgude päev oli Viljandis täpselt aasta tagasi ning toonagi oli üks turg Tartu ja Mäe tänava ristmikul plangu ääres.
Esimene tänavaturgude päev oli Viljandis täpselt aasta tagasi ning toonagi oli üks turg Tartu ja Mäe tänava ristmikul plangu ääres. Foto: Marko Saarm / Sakala

Aastase pausi järel peetakse täna teist korda Viljandi tänavaturgude päeva ning reedese info kohaselt avatakse täna linnas 28 pisikest koduturgu või -kohvikut. Turud avatakse üldjuhul kell 10.

Tõenäoliselt on üks suuremaid kauplemise kohti Reinu tee ääres Sahtli uues kaupluses, kus on välja kuulutatud Kümne Sendi turg. Kõik jalatsid ja rõivad maksavad täna selles poes kümme senti ning reklaami kohaselt antakse osa kaupa ära suisa tasuta.

Vanakraamiturg sätib end üles tavapäraselt turu vastu õunaaeda. Kõiksuguseid pisikesi turge mahub kogu linna. Neid võib leida eelkõige kesklinnast, aga tegutsevad ka Paalalinna, Uueveski ja Peetrimõisa esindus.

Restoran Õu seab end linna aastapäeva peoks üles lauluväljaku lähedale ehk mõisaparki. Linnaametnikud pakuvad omatehtud toitu veetorni jalamil ja Hariduse tänav 16 avatakse üheks päevaks Huntaugu kohvik.

Tänavaturgude Facebooki lehel asuvad koduturud täna alljärgnevatel aadressidel: Tartu tänav 14, Pikk tänav 8 (Kondase keskus), Reinu tee 3 (Sahtli Kümne Sendi turg), Riia maantee 17, Liiva tänav 13, Väike-Turu tänav 8a, Liiva tänav 11, Linnu tänav 2 (Viljandi raekoda), Valuoja puiestee 16 (Paalalinna esindus), Lossi tänav 26, Lossi tänav 9 (Lossikamber), Väike-Turu tänav 8 (Bonifatiuse gild), Johan Laidoneri plats 3, Kaevu tänav 24 (Uueveski esindus), Kiriku tänav 5 (Viljandi Pauluse kogudus), Johan Laidoneri plats 3, Munga tänav 6, Kauba tänav 7 ja Pikk tänav 3 sisehoov, Hariduse tänav 16 (Huntaugu kohvik), Tallinna tänav 3 (Viljandimaa toiduvõrgustik OTT), Tartu tänav 30 (plank Kraavi ja Mäe tänava vahel), Ploomi tänav 32/34 (Peetrimõisa esindus), Kraavi tänav 4, Põllu tänav 18, Arkaadia aed, Vana-Vaksali tänav 3, Tasuja puiestee 4 (Restoran Õu mõisapargis), Kauba tänav 7 (Henriku pudipadipood).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles