Maailmameistrivõistlused Viljandi järvel on ukse ees

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spinningutega on Viljandi järvel võistu püütud varemgi, aga harrastuskalastajate maailmameistrivõistlusi pole Eestis varem peetud. Pilt on tehtud mullu oktoobris.
Spinningutega on Viljandi järvel võistu püütud varemgi, aga harrastuskalastajate maailmameistrivõistlusi pole Eestis varem peetud. Pilt on tehtud mullu oktoobris. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui harrastuskalastajate maailmameistrivõistluste korraldajad leiavad juurde paar mootorpaati, on nad omadega mäel. Tuleva nädala teisel poolel Viljandi järvel teoks saavale mõõduvõtule on registreerunud 15 maa esindused.

Võistluste peakorraldaja Martin Meier märkis, et Prantsusmaa lisandus osalevate riikide hulka viimasel hetkel. Et maailmameistrivõistlused kujutavad endast paadist spinninguga kalapüüdmist, tähendas see muu hulgas, et kasvas vajaminevate aluste hulk.

«Praegu on paatide otsimine meie peamine tegevus,» ütles Meier. Ta lisas, et kui kellelgi on 24.–27. septembrini peetavate võistluste ajaks võimalik vähemalt viie meetri pikkust mootorpaati pakkuda, võiks temaga ühendust võtta. Muus osas on ettevalmistused läinud peakorraldaja sõnul ladusalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles