Elu nagu kuu peal. Viljandi kõnniteed ei kannata kriitikat

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Valimistest valimistesse on Viljandi poliitikud oma kampaaniates rõhutanud vajadust ekstra tegelda lagunenud kõnniteedega. Ometi ukerdavad inimesed maakonnakeskuses endiselt kuumaastikul, sest olukorra nähtavaks parandamiseks pole raha.

Sakala tegi nädala algul Viljandi eri linnaosades põgusa ringsõidu sooviga üles pildistada kõige auklikuma asfaldiga jalgrajad. Paraku jäi eesmärk täitmata, sest autoaknast kõnniteede väljanägemisse süvenedes sai kiiresti selgeks, et olukord on masendav kümnetel pikkadel lõikudel ning kõiki neid välja tuua poleks jõukohane.

Ühtlasi hakkas silma arvukalt paiku, kus asfalt oli küll enam-vähem sile, kuid kohati kattis seda ebameeldiv lahtine killustik või kruus ning äärekivide vahelt turritas välja umbrohi. Niisiis vaatasid tänavatelt korraga vastu nii vaesus kui hoolimatus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles