Diskor hakkab täna plaadimasinat õppima

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
50. teatrihooaega alustanud Luule Komissarov ei löö risti ette, kui asi puudutab koduteatrit: «Ugala nimel teen kõike, hakkan kas või DJ-ks.» Kui esimesed kokkupuuted vinüülimängijaga sai ta fotosessiooni ajal, siis täna on plaanis seda põhjalikumalt tundma õppida.
50. teatrihooaega alustanud Luule Komissarov ei löö risti ette, kui asi puudutab koduteatrit: «Ugala nimel teen kõike, hakkan kas või DJ-ks.» Kui esimesed kokkupuuted vinüülimängijaga sai ta fotosessiooni ajal, siis täna on plaanis seda põhjalikumalt tundma õppida. Foto: Heigo Teder

Luule Komissarov teeb laupäeval midagi sellist, mida ta pole kunagi varem teinud: astub Ugala teatri hooaja avapeol üles diskorina. Plaatide keerutamist hakkab DJ Lull põhjalikumalt õppima alles täna õhtul.

Näitleja tunnistas, et pabistab selle diskovärgi pärast isegi rohkem kui paar tundi enne avapeo algust toimuva «Making of «Kapsapea»» esietenduse pärast – viimati nimetatu tarvis on kaks kuud proove tehtud, DJ-ametist saab ta maitse suhu aga alles täna õhtul.

«Küll ma need crossfade’id ja üleminekud selgeks saan. Ja scratch’imist lubati ka õpetada,» lausus 50. teatrihooaega alustanud Luule Komissarov. Oma sõnul on ta kõva diskohunt, sest veedab esikapidudel rohkem aega tantsuplatsil kui salatikausi taga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles