Tulevik pidi Narvas kaotust tunnistama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel kodustaadionil Tartu Tammeka üle mänginud Viljandi Tulevik pidi teisipäeval Narvas alla vanduma sealsele Transile.
Reedel kodustaadionil Tartu Tammeka üle mänginud Viljandi Tulevik pidi teisipäeval Narvas alla vanduma sealsele Transile. Foto: Marko Saarm / Sakala

Teisipäeval Narvas Eesti jalgpalli meistrivõistluste Premium-liiga 29. vooru kohtumise pidanud Viljandi Tulevik jäi Narva Transile 0:2 alla.

Väravateta lõppenud avapoolaja järel avasid võõrustajad skoori 70. minutil. Juba kolm minutit hiljem leidis viljandlaste väravavaht Karl-Romet Nõmm oma selja tagant palli, mis oli sinna lennanud pärast õnnetut suunamuutust võistkonnakaaslase tahtmatust puutest.

Turniiritabelis langes Tulevik koha võrra ning parema väravate vahega hoiab nüüd Tartu Tammeka ees kaheksandat kohta. Mõlema võistkonna kontol on 21 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles