Tulevik võttis Narvas vastu kaotuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna kohtuvad Viljandi staadionil Eesti karikavõistlustel Tulevik ja Tammeka.
Täna kohtuvad Viljandi staadionil Eesti karikavõistlustel Tulevik ja Tammeka. Foto: Marko Saarm

Teisipäeval Narvas jalgpalli Premium-liiga 29. vooru kohtumist pidanud Viljandi Tulevik pidi seal kohaliku Transi 2:0 võitu tunnistama.

Väravateta lõppenud avapoolaja järel avasid võõrustajad koduväljakul skoori 70.  minutil. Juba kolm minutit hiljem leidis viljandlaste väravavaht Karl-Romet Nõmm oma selja tagant palli, mis oli sinna lennanud pärast õnnetut suunamuutust võistkonnakaaslase tahtmatust puutest.

Turniiritabelis langes Tulevik kohavõrra ning hoiab nüüd parema väravate vahega Tartu Tammeka ees kaheksandat kohta. Mõlemal võistkonnal on kontol 21 punkti. Turniiritabeli lõppu langes Paide Linnameeskond, kes teisipäeval kaotas pealinnas FC Levadiale. Tubli tõusu on tabelis teinud Pärnu Linnameeskond, tema suutis eelmises voorus kodus üle mängida Nõmme JK Kalju ning viimases vastasseisus oli 1:0 üle Tartu Tammekast. Nende võitudega kerkis Pärnu esindus 22 punktiga tabeli seitsmendale reale.

Viljandi Tulevik jätkab meistrivõistlusi juba reedel Pärnus. Mäng Tuleviku ja Pärnu Linnameeskonna vahel algab kell 19 Mai tänava kunstmuruväljakul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles