Lõpp läheneb. Viljandi Anttila poes haigutab tühjus

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlaste, aga ka linna külaliste seas populaarseks ostukohaks olnud Anttila poes ilmestasid eile enamikku tühjaks tehtud lette allahindlusest teada andvad sildid kirjaga «Ale».
Viljandlaste, aga ka linna külaliste seas populaarseks ostukohaks olnud Anttila poes ilmestasid eile enamikku tühjaks tehtud lette allahindlusest teada andvad sildid kirjaga «Ale». Foto: Marko Saarm / Sakala

Ligi 15 aastat Viljandis ostlejaid peibutanud Anttila kaupluse uksed on hiljutisest likvideerimisotsusest hoolimata endiselt lahti, ent lettidel haigutab tühjus.

Soome suurim jaekaubanduskett Kesko müüs märtsis põhjanaabrite juures, aga ka Eestis laialt tuntud postimüügifirma Anttila OY Saksa investeerimisfirmale 4K Invest. Sama tehinguga liikus uutesse kätesse ka Eestis tegutsev tütarfirma, mis lisaks e-kaubandusvõrgule pidas Viljandi bussijaama teisel korrusel avarat kauplust.

Ehkki kevadise tehingu aegu ei teinud kumbki pool negatiivsest stsenaariumist juttu, sai napilt neli kuud hiljem ilmsiks, et sakslased saadavad Anttila keti nigelate majandustulemuste tõttu hingusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles