Peole tulevad USA bänd ja Balti jaama burgeriurgas

Margus Haav
, kultuuritoimetuse toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festivali kõige kaugem külaline Vetiver on ajas muutuv muusikute kooslus, kes on koondunud ümber mitmekülgse ja andeka Andy Cabici. Alates 2004. aastast Vetiveri nime all plaate välja andev Cabic tegutseb peamiselt Ühendriikide läänerannikul, aga bändiga on ta tuuritanud kogu maailmas, siia kanti küll varem sattumata.
Festivali kõige kaugem külaline Vetiver on ajas muutuv muusikute kooslus, kes on koondunud ümber mitmekülgse ja andeka Andy Cabici. Alates 2004. aastast Vetiveri nime all plaate välja andev Cabic tegutseb peamiselt Ühendriikide läänerannikul, aga bändiga on ta tuuritanud kogu maailmas, siia kanti küll varem sattumata. Foto: Erakogu

Kolmanda festivali «Viljandi Music Walk» avab sel reedel, 18. septembril Koidu seltsimajas San Francisco indie-bänd Vetiver, kellele see on ühtlasi Euroopa-tuuri esimene kontsert.

Laupäeva programm algab kell 14 Vaiko Epliku ja tema bändi Eliit tasuta kontserdiga Viljandi mõisa verandal ja pargis. Päev jätkub kell 16, kui Viljandi nukuteatri miniatuurselt lavalt annab kontsertetenduse Tartu impro-indie-bänd Kreatiivmootor. Arvatavasti viimased välikontserdid on samal päeval kell 18 järveäärsel tenniseväljakul. Seal astuvad üles džässi, folki, biiti ja vokaali kokku miksiv Leikki ning vene keeles räppiv Gorõ Lana. 

Festivali lõpupidu tuleb koos Ugalaga tolle ajutises peatuspaigas Pargi tänaval. Teater avab seal hooaja ja esitleb uut maja. DJ-de, visuaalse programmi ja rändrestorani jaoks püstitatakse hoone kõrvale suur telk, kus on võimalik hea muusika, toidu ja seltskonnaga hommikuni pidutseda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles