Tartu mehe esimene saun kerkib Halliste kirikumõisa müüride kõrvale

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Kruse tegutseb muidu küll Tartus, aga tema esimene, näidissaun valmib Hallistes Sova talu õuel. Selle ehitamisel on talle abiks ka tädipoeg Janek Laks (pildil). Eelmise nädala alguseks olid männipuud kooritud. Oktoobri teises pooles peaksid tööd lõpule jõudma.
Raivo Kruse tegutseb muidu küll Tartus, aga tema esimene, näidissaun valmib Hallistes Sova talu õuel. Selle ehitamisel on talle abiks ka tädipoeg Janek Laks (pildil). Eelmise nädala alguseks olid männipuud kooritud. Oktoobri teises pooles peaksid tööd lõpule jõudma. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui nädala eest Halliste valla Sova talu õuele astusime, hakkas silma mitut masti masinaid krossimootorrattast maasturini. Peremees Hans Laks nokitses parajasti garaažis ja tagasihoidlikuks jäädes soovitas toas prouaga juttu teha. 

Perenaine Aita Laks märkis, et mees ongi rohkem tehnikahuviline ja ega nad talus põllumajandusega tegele. «See kombain on rentniku oma,» lausus ta õue poole viibates.

Mootorrattaga sõitvat lapselaps ja Suzuki olevat metsast palkide väljatoomiseks, sõiduteele temaga enam ei minda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles