Viljandimaalased olid «Kõrghoone kuninga» jooksul tublid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi päästekomando päästja Kevo Kärp  sai 153 osaleja seas viienda koha.
Viljandi päästekomando päästja Kevo Kärp sai 153 osaleja seas viienda koha. Foto: Päästeamet

Esmaspäeval Tallinnas Original Sokos Hotel Virus 16. korda teoks saanud «Kõrghoone kuninga» võistluse võitis teist aastat järjest Pirita komando päästja Imre Tiitsaar. Kevo Kärp Viljandi päästekomandost sai 153 osaleja seas viienda ja Tõnu Mardla kaheksanda koha.

«Kõrghoone kuninga» tiitlivõitja tõusis ligi 18-kilose päästevarustusega hotelli 22. korrusele ühe minuti ja 58 sekundiga, Kevo Kärp kahe minuti ja kolme sekundiga. Tõnu Mardlal kulus selleks aega 2.08. Kevo Kärbi aeg andis talle oma vanuserühmas teise koha. Võistkondlikus arvestuses oli 18 võistkonna seast parim Assaku-Pirita võistkond. Viljandimaa päästepiirkonna mehed said kolmanda tulemuse.

Tõnu Mardla ja Kevo Kärbi kõrval kuulusid Viljandi võistkonda meeskonnavanem Rivo Subi ja Abja-Paluoja päästja Raimond Elblaus. Suure-Jaani päästekomando võistkond koosseisus Henri Hommik, Ainar Ibrus, Anti Ibrus, Einar Miil ja Kalle Kösler sai viienda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles