Veterinaarravimite hulgimüüjate ühinemine jõudis lõpule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue ettevõtte nimeks on Dimedium ning selle tegevjuhiks endine Remediumi juht Sivar Irval.
Uue ettevõtte nimeks on Dimedium ning selle tegevjuhiks endine Remediumi juht Sivar Irval. Foto: Meelis Meilbaum

Eesti vanimad veterinaarravimite ja -toodete hulgimüüjad, aktsiaseltsid Dimela ja Remedium tegutsevad  tänasest ühinenud ettevõttena. Uue ettevõtte nimeks on Dimedium ning selle tegevjuhiks endine Remediumi juht Sivar Irval.

Tema sõnul on ühinenud ettevõte tugevam ja suurema turuosaga ning arvestades tänast olukorda põllumajanduses oli kahe sarnase ettevõtte ühinemine väga loogiline samm.

«Konkureerimise asemel panime seljad kokku. Sellest ühinemisest võidavad kõik: ettevõtted, aga eelkõige meie kliendid,» selgitas Irval ühinemise kasulikkust.

Ühinemistaotluse andsid ettevõtted konkurentsiametisse juunis, mil sõlmiti omavaheline liitumislepe. Kahe ettevõtte ühinemise taga oli soov olla konkurentsitihedal turul löögivõimelisem.

Ettevõte jääb seniste omanike pereettevõtteks, tegevjuhtimist jätkavad samad inimesed ning tegutsetakse samades valdkondades. Mõlemad ettevõtted on veterinaarravimite ja -toodete alal tegutsenud üle 20 aasta. Dimela 2014. aasta müügitulu Eestis oli 6,2 miljonit ja Remediumil 4,3 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles