Veteranid selgitasid külaliste osavõtul meistreid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa sportlastest oli edukaim mees Arvo Nurm kahe ja naistest Silja Mikk kolme alavõiduga.
Viljandimaa sportlastest oli edukaim mees Arvo Nurm kahe ja naistest Silja Mikk kolme alavõiduga. Foto: Aivar Hommik

Laupäeval Viljandi linnastaadionil peetud Viljandimaa veteranide kergejõustiku lahtistel meistrivõistlustel pakkusid meie seenioridele konkurentsi osalejad Eesti eri paikadadest.

Traditsiooniliselt on veteranide seas populaarsemad heite- ja tõukealad. Viljandimaa sportlastest oli seekord edukaim mees M-65 klassi kuuluv Arvo Nurm, kes teenis alavõidu kuulitõukes ja kettaheites. Viljandimaa spordiveteranide koondise naisliikmetest oli edukaim N-45 klassis võistlev Silja Mikk. Tema sai kolm esikohta, olles võidukas 100 meetri jooksus, kaugushüppes ja 800 meetri jooksus.

Võistluspäeval uuenes ka üks Eesti veteranide rekord. Sellega sai hakkama Harjumaa mees Jürgen Lamp. N-70 klassi uus Eesti kolmikhüpperekord on nüüdsest 10.66.

Viljandimaa kergejõustikuveteranide lahtiste meistrivõisltuste tulemustega saab tutvuda siin.

Teisipäeval kogunevad seeniorsportlased Viljandi staadionil, et selgitada heidete seeriavõistluse neljanda etapi paremaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles