Kokkupõrkes purunesid autod

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastemõisas juhtunud kokkupõrke tulemusena paiskus Jeep teelt välja ja maandus katusel. Volkswagenil sai kannatada esiosa. Inimesed jäid terveks.
Vastemõisas juhtunud kokkupõrke tulemusena paiskus Jeep teelt välja ja maandus katusel. Volkswagenil sai kannatada esiosa. Inimesed jäid terveks. Foto: Politsei

Vastemõisa külas põrkas laupäeva pärastlõunal kokku kaks sõiduautot ning üks neist paiskus saadud löögist teelt välja ja maandus katusel. Inimesed juhtunus viga ei saanud.

Õnnetus juhtus kella 16.30 ajal Suure-Jaani vallas Vastemõisa külas. Esialgsetel andmetel liikus sõiduauto Jeep, mille roolis oli 50-aastane naine, kõrvalteelt peateele ega andnud teed Viljandi poole liikuvale sõiduautole Volkswagen. Selle auto roolis oli 20-aastane mees.

Kiirabi vaatas üle mõlemad isikud ja vigastusi ei tuvastanud. Politsei selgitas, et mõlemad juhid olid kained ja juhtimisõigusega. Samuti olid neil kinnitatud turvavööd. Juhid jõudsid süü osas kokkuleppele ja pöörduvad edasi kindlustusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles