Rivo Saaremäe võitis Tartus tugeva turniiri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Saaremäe
Rivo Saaremäe Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval mängiti Tartus Evelin Lestali lauatennise mälestusvõistlusi. Rahvusvahelisel turniiril tegid eestlaste kõrval kaasa külalismängijad Leedust ja Venemaalt.

Meesüksimängus sai turniirivõidu Viljandi lauatenniseklubi Sakala mängija Rivo Saaremäe, kes poolfinaalis teenis raske 3:2 võidu tartlase Mihkel Pae üle ning finaalis alistas 3:0 Aleksei Nikonorovi Maardu klubist.

Tugeva turniiri tegi teinegi Sakala klubi mängija Rainer Valo. Juunioride eas noormees pälvis meeste konkurentsis kuuenda koha ning oli omaealiste mängijate arvestuses kolmas.

Juba eeloleval nädalavahetusel läheb lauatennise hooaeg veerema ka Viljandis. Laupäeval ja pühapäeval mängitakse Viljandi spordihoones Balti meistrivõistlusi. Laupäeval on turniiri kavas võistkondlik ning pühapäeval individuaalne mõõduvõtt.

Korraldajamaana paneb Eesti välja kaks võistkonda. Eesti esimeses meeskonnas teeb kaasa viljandlane Rivo Saaremäe ning Eesti teises naiskonnas mängib Getter Põru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles