Viljandi bussifirma hakkab Võru sõitjaid vedama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kohus ei rahuldanud osaühingu Eesti Buss kaebust, milles firma protestis otsuse vastu anda Võrumaa kohalikud liinid suures osas Viljandis tegutsevale ettevõttele Hansa Bussiliinid.

Eesti Buss otsis enne kohtusse pöördumist õigust riigihangete vaidlustamise komisjonilt, kuid ka see andis õiguse Hansa Bussiliinidele. Seega saab Viljandi ettevõte sõlmida Võru maavalitsusega seitsme aasta pikkuse lepingu, mille kogumaht on 16 miljonit eurot. Sõita tuleb selle raha eest kokku 1,7 miljonit kilomeetrit.

Aastaid tagasi Mulgi Reiside nime all tegutsenud ja paar aastat tagasi Hansa Bussiliinideks ümber nimetatud aktsiaselts on pärast Viljandimaa sõitjate vedamiseks korraldatud riigihanget saanud enda kätte Hiiu-, Rapla- ja Pärnumaa liinid. Lisaks on tal veel suur hulk kommertsliine, millest enamik algab või lõpeb Viljandis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles