Meeldib olla liider

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janika Kivistik
Janika Kivistik Foto: Kristi Kivestu

Kolmapäevases Sakalas ilmus uudis, et Viljandi sotsiaal-, haridus- ja kultuurivaldkonda korraldavaks abilinnapeaks saab arvatavasti Janika Kivistik – paljudele tõenäoliselt suhteliselt tundmatu inimene.

Koolirahvas teda muidugi teab, sest juba paarkümmend aastat on ta töötanud Viljandimaal õpetaja ja hiljem ka õppejuhina. Viimasel ajal on ta pürginud poliitikasse ning on praegu Isamaa ja Res Publica Liidu liikmena Viljandi linnavolikogu liige.

Neljapäeva hommikul läksin Paalalinna kooli, kus Janika Kivistik on õppejuht. Olin tema kohta uurinud ja kuulnud väga erinevaid arvamusi. On neid, kes ütlevad: «Tubli ja võimekas naine, küll ta hakkama saab.» On neid, kelle meelest ta on kolleegile ülekohtuselt haiget teinud, nii et too on töölt lahkunud. On neidki, kes peavad teda karjäärihimuliseks ja pealiskaudseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles