Võidu teeninud Tulevik pälvis kodustelt korraliku aplausi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Premium liiga kohtumine jalgpallis Viljandi staadionil. Vastamisi on Viljandi Tulevik ja Tartu Tammeka meeskonnad.
Premium liiga kohtumine jalgpallis Viljandi staadionil. Vastamisi on Viljandi Tulevik ja Tartu Tammeka meeskonnad. Foto: Marko Saarm

Reedel Viljandi staadionil Eesti jalgpallimeistrivõistluste 28. vooru kohtumist pidanud Viljandi Tulevik teenis magusa 3:2 võidu Tartu Tammeka üle.

Korraliku väravatetormiga alanud kohtumise teiseks minutiks oli löödud juba kaks väravat, esimese neist tegi Tuleviku poolkaitsja Tanel Lang, teise Tammeka mängumees Reio Laabus. Kümmekond minutit hiljem läksid külalised Kristjan Tiiriku tabamusest 2:1 juhtima, kuid juba viis minutit hiljem viigistas viljandlaste ründaja Sakari Tukiainen kohtumise seisu.

Teisel poolajal mõlemale meeskonnale küllaga väravavõimalusi jagunud mängu viimaseks jäänud tabamuse tegi aga kodupubliku rõõmuks vahetusest väljakule pääsenud Raido Roman. Tema poolt 71. minutil lendu lastud ja pigem tsenderdusena paistnud kõrge kaarpall maandus Tammeka väravavahi üllatuseks ning viljandlaste rõõmuks tartlaste väravas.

Tulevik jätkab meistrivõistlusi juba teisipäeval, kui kohtub Narvas sealse Transiga. Järgmise kohtumise kodumurul peab meeskond 26. septembril FC Floraga, enne seda mängivad viljandlased veel 18. septembril Pärnus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles