Võhmas tuleb taas juurikalaat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairi Kester Suure-Jaani lähedalt Rohekalda aiandist tuleb Võhma laadale kauplema viinamarjaistikutega. Ja juhul kui jagub, müüb ta ka marju.
Kairi Kester Suure-Jaani lähedalt Rohekalda aiandist tuleb Võhma laadale kauplema viinamarjaistikutega. Ja juhul kui jagub, müüb ta ka marju. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sel laupäeval kell 10 algab Võhma vaba aja keskuse juures kuues sügislaat «Võhma juurikas» – kohaliku aiandusseltsi Kanarbik ettevõtmine, mis on aastatega rohkesti populaarsust kogunud.

Nagu varasematelgi kordadel on kohale tulemas ohtralt aiasaaduste müüjaid kartuli, porgandi, kapsa, mee ja mitmesuguse muu kraamiga. Oodata on puukoole ning Läti lillekasvatajaid ja istikutootjaid. Taimi pakuvad ka Tartu botaanikaaed, Sulev Savisaar, Kaevandi aed ja Nõrga talu. Viinamarjaistikuid tuleb müüma Kairi Kester Suure-Jaani lähedalt Rohekalda aiandist. Tal on taimi nii kasvuhoones kui õues kasvatamiseks. Kõige selle kõrval kaubeldakse käsitööga ning Peipsi äärest on lubanud kohale sõita sibulamüüja.

Laata ilmestab väike kultuuriprogramm. Elevust tõotab tuua fruktodisaini töötuba, kus Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli õpetaja Elli Vendla juhendamisel dekoreeritakse laud köögiviljadest kaunistustega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles