Abilinnapea tool terendab Paalalinna kooli õppejuhile

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poliitikas on kauaaegne õpetaja ja haridusjuht Janika Kivistik olnud küll vaid kaks ja pool aastat, kuid algusest peale on ta juhtinud volikogus Viljandi juhtpartei Isamaa ja Res Publica Liidu saadikurühma.
Poliitikas on kauaaegne õpetaja ja haridusjuht Janika Kivistik olnud küll vaid kaks ja pool aastat, kuid algusest peale on ta juhtinud volikogus Viljandi juhtpartei Isamaa ja Res Publica Liidu saadikurühma. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kaks Viljandi tipp-poliitikut olid eile lõunaks rääkinud Paalalinna kooli õppejuhi Janika Kivistikuga võimalusest, et ta võiks asuda abilinnapeaks. Kui pakkumine muutub ametlikuks, on Kivistik valmis selle vastu võtma.

Seda, kas Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) esitab septembri lõpul volikogule abilinnapea kandidaadina Janika Kivistiku, otsustas erakonna linnaosakond eile õhtul elektroonilisel koosolekul. Igal juhul on Kivistik linnapea Ando Kivibergi ja partei linnaosakonna juhi Harri Juhani Aaltoneni favoriit.

Kandidaat on tööks valmis

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles