Põllumehed lähevad traktoritega Toompeale

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põllumehed on varemgi meelt avaldades traktorid välja toonud. Näiteks 2012. aasta lõpul sõideti ühega protesti näitamiseks Tallinnast Brüsselisse.
Põllumehed on varemgi meelt avaldades traktorid välja toonud. Näiteks 2012. aasta lõpul sõideti ühega protesti näitamiseks Tallinnast Brüsselisse. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Viljandimaa suurima piimatootja, osaühingu Mangeni PM juht Meelis Venno lubab nagu paljud teised Eesti põllumehed 14. septembril Tallinna Toompeale protestima minna. Sealjuures kavatseb ta järgida meeleavalduse korraldajate üleskutset sõita kohale traktoriga.

«Sitalaotaja panen ka järele,» lisas Venno.

Eesti põllumajandus-kaubanduskoja, põllumeeste keskliidu ja talupidajate keskliidu korraldatava meeleavaldusega tahetakse juhtida riigikogu ja valitsuse tähelepanu põllumeeste keerulisele olukorrale. Ühises avalduses selgitavad ühendused, et kõik Eesti naaberriigid ja ka kaugemad riigid on astunud samme kriisi mõjude leevendamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles