Ait avab hooaja naiste ja rentslihärradega

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naised Köögis hakkavad koos Ülemakstud Rentslihärradega laupäeval laulude ja lugude kaudu arutama, kus on päriselt naise koht ning mis on tegelikult mehe töö.
Naised Köögis hakkavad koos Ülemakstud Rentslihärradega laupäeval laulude ja lugude kaudu arutama, kus on päriselt naise koht ning mis on tegelikult mehe töö. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi pärimusmuusika ait avab laupäeval hooaja peoga, mis kestab terve päeva ja annab läbilõike kogu hooaja programmist. 

Lastele on perehommik, vestluskontserdi sõbrad on oodatud lõuna paiku, pärimusgurmaanid pärastlõunal, rahvaliku laulu fännid ja tantsukeerutajad õhtul ning diskohullud suisa öösel.

Perehommikul on Annika Mändmaa külaliseks Sofia Joons ansamblist Naised Köögis ja päevane kontsertkohtumine on Silver Sepaga. Pärastlõunal esineb Norra-Rootsi ansambel Rim ning seejärel on laval ansamblid Naised Köögis ja Ülemakstud Rentslihärrad. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles