Roos kasvas üle pea

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koduaia kõrget roosi vaatavad Oliver ja Triin Riisenberg. Ema ja isa olid kinkinud selle lille mitu aastat tagasi Oliverile sünnipäevaks. Kaksikõde Triin sai samal korral oma roosi, aga see pole nii pikaks visanud.
Koduaia kõrget roosi vaatavad Oliver ja Triin Riisenberg. Ema ja isa olid kinkinud selle lille mitu aastat tagasi Oliverile sünnipäevaks. Kaksikõde Triin sai samal korral oma roosi, aga see pole nii pikaks visanud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandlase koduaias viskas üks roos pikkust üle kahe meetri, mis on asjatundja hinnangul selle sordi puhul pigem haruldane.

Köstri tänavas elav Maili Kalmus ütles, et ostis kümmekonna sentimeetri pikkused roosiistikud mitu aastat tagasi Bauhofi kauplusest.

«Võtsin need kollase sordi pähe, sest sellele viitas papist tuutul olev nimi «Yellow King» ehk eesti keeles «Kollane kuningas»,» lausus ta. Seda, kas pakendil oli infot täiskasvanud roosi kõrguse kohta, ta ei mäleta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles