Kass naasis jalutuskäigult õhupüssikuuliga

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval jalutas Nurr Viljandi kesklinnas Mackenzie Siimoniga ning oli võõrast ümbrusest küll pisut häiritud ja ärevil, kuid tundus päris terve. Kuulihaav tagumise käpa kohal oli juba paranemas.
Esmaspäeval jalutas Nurr Viljandi kesklinnas Mackenzie Siimoniga ning oli võõrast ümbrusest küll pisut häiritud ja ärevil, kuid tundus päris terve. Kuulihaav tagumise käpa kohal oli juba paranemas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viiratsis elav nelja-aastane toakass Nurr leidis reedel viisi, kuidas koduseinte vahelt õue lipsata. Kahetunnise jalutuskäigu järel jõudis ta koju, õhupüssikuul tagumises kintsus.

«See on esmakordne juhtum, kui keegi on minu looma niimoodi rünnanud,» ütles Nurri omanik Triin Siimon. Pärast juhtunut vestles Viiratsis Heina tänaval elav Siimon mitme naabriga ja kuulis jahmatavaid lugusid sellest, kuidas keegi Viiratsi eramute piirkonnas loomi jahtivat. «Mulle on räägitud elamute lähedalt leitud loomaraudadest ja mürgitamistest. Samuti on juttu olnud õhupüssist tulistamisest.»

Viljandi kesklinnas tegutseva loomakliiniku juhi Piia Vilu ja mitme linna loomade varjupaiku ühendava mittetulundusühingu juhi Triinu Priksi sõnul pole lemmikloomade suurearvulisest vigastamisest Viiratsis või mujal maakonnas kuulda olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles