Käsipalliliigasse on naasnud mitu Soomes pallinud mängijat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäevla tutvustasid Tallinnas käsipalli meistriliiga meeskondade juhendajad ja esindajad oma plaane ja eesmärke.
Esmaspäevla tutvustasid Tallinnas käsipalli meistriliiga meeskondade juhendajad ja esindajad oma plaane ja eesmärke. Foto: Eesti käsipalli liit

Kolmapäeval algavad käsipalli Eesti meistrivõistlused. Meistriliigas osaleb seitse meeskonda, mitu neist on saanud lisajõudu varem Soome liigas pallinud mängijate ja töötanud treenerite võrra.

Kolmapäeval kell 19 Viljandi spordihoones Viimsi meeskonnaga avamängu pidavas Viljandi meeskonnas mängib Kristo Voika. Viimsi/Tööriistamarketisse on tulnud varem Soomes pallinud Ravo Voosalu ja Aivar Paist, Arukülasse Olev Eensalu ja Põlva Servitisse Mario Karuse.

Taas on mängusussid jalga tõmmanud vahepeal pausi pidanud Roman Glinkin, kes esindab Aruküla.

Muudatusi on olnud ka treeneripingil: Audentese eesotsas on pikaajaline koondislane, viimased aastad Soomes töötanud Martin Noodla. HC Kehra / Horison Pulp & Paperi juhendamise on Jüri Lepalt üle võtnud Indrek Lillsoo ja Jaan Kauge. Viimsi meeskonna pingil on Ain Pinnoneni kõrval tema poeg Siim Pinnonen.

Medalimõtetega lähevad hooajale aga vastu valitsev Eesti meister Põlva Serviti, mullune teine HC Kehra / Horison Pulp & Paper, meistriliiga kolmas ja karikavõitja Viljandi HC ning ka Viimsi/Tööriistamarket.

Põlva Serviti treener Kalmer Musting sõnas, et meeskond ei ole veel lõplikult koos, puudu on ääremeestest. «Meie oleme alati seda meelt olnud, et kasvatame endale poisse ise. Seega vaatan eeskätt esiliiga meeste poole,» sõnas tiitlikaitsjate treener. Ta lisas, et eesmärk on ikka võit, kuid alahinnata ei tohi kedagi ja tiitlit kaitsta on alati raskem kui võita.

Kehra juhendamise enda kanda võtnud Indrek Lillsoo sõnul on mängijad tahtmist täis. «Tulemuse näitab hooaeg, kuid isu ja sära meestes on,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles