Teatenelik vahetas pronksi hõbeda vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi rattaklubi esimene võistkond teenis teatesõidu Eesti meistrivõistlustel hõbemedali.
Viljandi rattaklubi esimene võistkond teenis teatesõidu Eesti meistrivõistlustel hõbemedali. Foto: Erakogu

Pärnumaal Jõulumäe tervisekeskuses sõidetud Eesti jalgratturite teatekrossi meistrivõistlustel sai Viljandi rattaklubi esimene võistkond koosseisus Toomas Vool, Kristel Sandra Soonik, Joosep Sankmann ja Kristjan Johanson hõbemedali.

Nagu selgitas Viljandi rattaklubi treener Marek Johanson, sõitsid meie noored medalivõitjad samas koosseisus mulluselgi mõõduvõtul ja said siis pronksmedali.

26 noorte teatevõistkonna seas tuli viljandlaste esimese koosseisus avavahetuse mees Toomas Vool tagasi seitsmendana, Kristel Sandra Soonik loovutas rajal kaks kohta, Joosep Sankmann tuli vahetusalasse kolmandana ning viljandlaste ankrumees Kristjan Johanson sõitis välja võistluse kiireima ringiaja ning kindlustas võistkonnale hõbeda.

«Pärast sõitu oli noorte nägudel näha pettumust, aga kokkuvõttes tegid nad väga korraliku tulemuse,» ütles Marek Johanson. Nagu ta kinnitas, oli 15 sekundit varem lõpetanud Tallinna Kalevi rattakooli nelik nende omast seekord veidi ühtlasema tasemega. Tallinna ja Viljandi järel lõpetas teatekrossi kolmanda kohaga Pärnu Kalevi esimene võistkond.

Viljandi rattaklubi teine koosseis Henri Treimuth, Henri Valmsen, Ukku Habakukk ja Erki Laanemäe said 16. koha, kolmas võistkond, millesse kuulusid Alex Tund, Kusti Reier, Tauri Toom ja Paul Mikk, oli 21.  ja neljas koosseis Stefan Johanson, Johannes Tiirats, Martin Oks ja Tony Tamm lõpetas 24. kohaga.

Tütarlaste teatesõidus oli Viljandi rattaklubi teine võistkond, kuhu kuulusid Anne Mari Mõttus ja Kirke Reier, kuues ning esimene koosseis Merilyn Sarikas ja Elina Tasane kaheksas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles