Festival tuleb koos tänavaturgudega

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodus seisma jäänud vana kraam võib kellelegi ära kuluda.
Kodus seisma jäänud vana kraam võib kellelegi ära kuluda. Foto: Elmo Riig / Sakala
Laupäeval, 19. septembril kella 10–16 saab festivali "Viljandi Music Walk" ja linna aastapäeva tähistamise osana taas teoks ülelinnaline tänavaturgude päev, mil igast tänavast, majaesisest ja hoovist võib saada üheks päevaks laada- või kohvikuplats. 
Korraldajad ootavad osalejaid kõikjalt linnast, sest nagu näitas eelmine aasta, levib info inimeste vahel kiiresti ning huvilised leiavad üles ka väljaspool kesklinna kauplejad. Kõik müüjad märgitakse ära tänavaturgude kaardil, mida levitatakse nii linnaruumis kui internetis.
Kauplemiseks sobib kõik, mis on kodus üleliigne: kodutehnika, elektroonilised vidinad, mööbel, raamatud, kunst, disainiobjektid, hoidised, taimed, riided, ehted ja muu.
Tänavaturgude päeval leiab aset ka regulaarne vanakraamiturg Viljandi turu parkla kõrval õunaaias, kus saavad etteregistreerimiseta asju müüa kõik need, kel pole võimalik oma kodu ees kaubelda.
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles