Magusa festivali hitiks sai tuubimesi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvarohkelt meefestivalilt laupäeval Karksi-Nuias võis osta sibulat ja kala, kuid kõige rohkem oli väljas mõistagi mett ja sellest valmistatud tooteid. Sel festivalil on alati müüdud erilisi meesegusid, seekord oli üks kõige paremini minev kaup plasttuubi pandud mesi, mida pakkus Lääne-Virumaal Inju külas tegutsev osaühing Artocarpus.  
 
Üks firma omanikest, mullu aasta mesinikuks valitud Maire Valtin rääkis uudistoodet tutvustades, et nad olid tahtnud pakkuma hakata midagi sellist, mida oleks mugav kasutada. Kuigi tuubimett on Eestis ka aastat kolmkümmend tagasi valmistatud, polnud keegi seda väärt mõtet üles korjanud.
„Meetuube on hea kaasas kanda ja väga lihtne kasutada,“ kiitis Valtin. "Näiteks kui lapsel või endal on kurk haige, on mugav võtta meetuub. Kork pärast jälle peale ja nii ei mäkerda end ära.“
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles